Răspuns :
x(x+1)/x+1=x
2(x^2-1)/3(x+1)=[2(x-1)(x+1)]/3(x+1)=2/3×(x-1)
(x-3)(x+3)/(x+3)(x+3)=(x-3)/x+3)
(2x-1)(2x-1)/(2x-1)(2x+1)=2x-1/2x+1
2(x^2-1)/3(x+1)=[2(x-1)(x+1)]/3(x+1)=2/3×(x-1)
(x-3)(x+3)/(x+3)(x+3)=(x-3)/x+3)
(2x-1)(2x-1)/(2x-1)(2x+1)=2x-1/2x+1
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!