Răspuns :
6 3/8 - 2 3/4 =
= (6×8+3)/8 - (2×4+3)/4 =
= 51/8 - 11/4 =
= (51 - 2×11)/8 =
= (51-22)/8 =
= 29/8 =
= 3 intregi 5/8
= (6×8+3)/8 - (2×4+3)/4 =
= 51/8 - 11/4 =
= (51 - 2×11)/8 =
= (51-22)/8 =
= 29/8 =
= 3 intregi 5/8
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!