Răspuns :
radical din 3 x 2+radical din 3 x radical din 3
radical din 3 x radical din 4 = radical din 12
radical din 3 x radical 3= radical din 9
radical din 12=3,46
3,46+3=6,46
radical din 3 x radical din 4 = radical din 12
radical din 3 x radical 3= radical din 9
radical din 12=3,46
3,46+3=6,46
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!