Răspuns :
x²-3x-2=0
Δ = 9 - 4×(-2) = 9 + 8 = 17
x1 = (3 +√17)/2
x2 = (3 - √17)/2
Δ = 9 - 4×(-2) = 9 + 8 = 17
x1 = (3 +√17)/2
x2 = (3 - √17)/2
x²-3x-2=0
Δ=(-3)²-4×(-2)×1=9+8=17
x₁=(3-√17)/2
x₂=(3+√17)/2
Δ=(-3)²-4×(-2)×1=9+8=17
x₁=(3-√17)/2
x₂=(3+√17)/2
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!