Răspuns :
[tex](32+2*3^2):5^2+(2^5)^2^0= \\ \\ (32+2*9):25+2^1^0^0= \\ \\ 50:25+2^1^0^0= \\ \\ 2^1+2^1^0^0 \\ \\ [/tex]
(32+2×3^ 2):5^ 2+ (2^5) ^20
=(32+2x9):25+ 2 la puterea 5x20
=(32+18):25+ 2^100
= 50:25+2^100
=2+2^100
=(32+2x9):25+ 2 la puterea 5x20
=(32+18):25+ 2^100
= 50:25+2^100
=2+2^100
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!