Răspuns :
m×n = 28 - p ⇒ pentru p=0 avem : m×n=28 ⇒ m=1 si n=28
m=2 si n=14
m=3 si n=9,(3)
...................
m=28 si n=1
pentru p=1 avem ; m×n=27 ⇒ m=1 si n=27
m=3 si n=9
m=9 si n=3
m=27 si n=3
pentru p=2 avem : m×n=26 ⇒ m=1 si n=26
m=2 si n=13
m=13 si n=1
.......................................................................
pentru p=27 avem : m×n=1 ⇒ m-=1 si n = 1
m=2 si n=14
m=3 si n=9,(3)
...................
m=28 si n=1
pentru p=1 avem ; m×n=27 ⇒ m=1 si n=27
m=3 si n=9
m=9 si n=3
m=27 si n=3
pentru p=2 avem : m×n=26 ⇒ m=1 si n=26
m=2 si n=13
m=13 si n=1
.......................................................................
pentru p=27 avem : m×n=1 ⇒ m-=1 si n = 1
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!