Răspuns :
(b-8)²-(64-6b)
(b-8²)-64+6b
Da, semnul se schimbă!
(b-8²)-64+6b
Da, semnul se schimbă!
Da
b^2-2*b*8+8^2-64+6b=b^2-16b+64-64+6b=b^2-10b
Sper ca te-am ajutat. Succes!
b^2-2*b*8+8^2-64+6b=b^2-16b+64-64+6b=b^2-10b
Sper ca te-am ajutat. Succes!
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!