Răspuns :
formula pentru diferenta cuburilor:
a³-b³=(a-b)(a²+ab+b²)
__________________________
a³-27=a³-3³
=> a³-3³=(a-3)(a²+3a+9)
a³-b³=(a-b)(a²+ab+b²)
__________________________
a³-27=a³-3³
=> a³-3³=(a-3)(a²+3a+9)
a^3-3^3=(a-3)(a^2+a)(3+3^2)=(a-3)(a^2+a×3+9)=(a-3)(a^2+3a+9) sper ca e bine
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!