Răspuns :
27^16:(3x3^2x9^10)^2-3^2+3^0=
=3^48:(3x3^2x3^20)^2-3^2+1=
=3^48:(3^23)^2-3^2+1=
=3^48:3^46-3^2+1=
=3^2-3^2+1= 1
=3^48:(3x3^2x3^20)^2-3^2+1=
=3^48:(3^23)^2-3^2+1=
=3^48:3^46-3^2+1=
=3^2-3^2+1= 1
27^16:(3x3^2x9^10)^2-3^2+3^0=1
=3^48:(3^3x3^20)^2-9+1=
=3^48:3^46-9+1=
=3^2-9+1=
=9-9+1=
=0+1=
=1
=3^48:(3^3x3^20)^2-9+1=
=3^48:3^46-9+1=
=3^2-9+1=
=9-9+1=
=0+1=
=1
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!