2) 3 radical din 6=radical din 9x6= radical din 54 5 radical din 2 =radical din 25x2 = radical din 50 radical din 54 > radical din 50 deci 3 radical din 6 > 5 radical din 2
3) =7 radical din 5+5 radical din 5 - 4x4 radical din 5 = 12 radical din 5 - 16 radical din 5= -4 radical din 5
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!