Răspuns :
a)
a-b=24
c=3
a×c-c×b=c(a-b)=3×24=72
b)
b+c=15
a+b=43
7×a+9×b+2×c=
=7×a+7×b+2×b+2×c=
=7(a+b)+2(b+c)=
=7×43+2×15=
=301+30=
=331
a-b=24
c=3
a×c-c×b=c(a-b)=3×24=72
b)
b+c=15
a+b=43
7×a+9×b+2×c=
=7×a+7×b+2×b+2×c=
=7(a+b)+2(b+c)=
=7×43+2×15=
=301+30=
=331
ac-cb=c(a-b)=3x24=72
7a+9b+2c=7a+7b+2b+2c=
7(a+b)+2(b+c)=
7x43+2x15=
301+30=331
7a+9b+2c=7a+7b+2b+2c=
7(a+b)+2(b+c)=
7x43+2x15=
301+30=331
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!