consideri an ca fractie cu numitorul 1 si amplifici cu ∛(n+3)²+∛(n+3)*∛(n-1)+∛(n-1) an=(n+3-n+1)/[∛(n+3)²+∛(n+3)(n-1)+∛(n-1)²]=4/(√(n+3)²+∛(n+3)*(n-1)+∛(n-1)²→0 pt ca gradul numitorului (2/3) mai mare decat gradul numaratorului=0
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!