Răspuns :
x*x=2xx-8x-8x+36
x*x=2[tex] x^{2} [/tex]-16x+36
Așadar: [tex]2 x^{2} -16x+36=36 \\ 2 x^{2} -16x=0 |:2 \\ x^{2} -8x=0 \\ x(x-8)=0 \\ x=0 \\ sau \\ x-8=0 =\ \textgreater \ x=8 \\ [/tex]
S={0;8}
x*x=2[tex] x^{2} [/tex]-16x+36
Așadar: [tex]2 x^{2} -16x+36=36 \\ 2 x^{2} -16x=0 |:2 \\ x^{2} -8x=0 \\ x(x-8)=0 \\ x=0 \\ sau \\ x-8=0 =\ \textgreater \ x=8 \\ [/tex]
S={0;8}
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!