Răspuns :
3+10×(18-a:2)-9×10=3
3+10×(18-a:2)-90=3
3+10×(18-a:2)=3+90
3+10×(18-a:2)=93
10×(18-a:2)=93-3
10×(18-a:2)=90
18-a:2=90:10
18-a:2=9
a:2=18-9
a:2=9
a=9×2
a=18
3+10×(18-a:2)-90=3
3+10×(18-a:2)=3+90
3+10×(18-a:2)=93
10×(18-a:2)=93-3
10×(18-a:2)=90
18-a:2=90:10
18-a:2=9
a:2=18-9
a:2=9
a=9×2
a=18
Facem intai ce cunoastem
3+10=13 9x10=90
13x(18-a:2)-90=3
3+10x(18-a:2)=3+90
10x(18-a:2)=90
18-a:2=9
a:2=18-9
a:2=9
a=9x2
a=18
3+10x(18-9)-90=3
3+90-90=3
3+10=13 9x10=90
13x(18-a:2)-90=3
3+10x(18-a:2)=3+90
10x(18-a:2)=90
18-a:2=9
a:2=18-9
a:2=9
a=9x2
a=18
3+10x(18-9)-90=3
3+90-90=3
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!