Răspuns :
6×{[(75-65)×5-43]×7}+1=6×{[10×5-43]×7}+1=6×{[50-43]×7}+1=6×{7×7}+1=6×49+1=294+1=295
6×{[(75-5×13)×5-43]×7}+1=
=6×{[(75-65)×5-43]×7}+1=
=6×{[10×5-43]×7}+1=
=6×{[50-43]×7}+1=
=6×{7×7}+1
=6×49+1
=294+1
=295
=6×{[(75-65)×5-43]×7}+1=
=6×{[10×5-43]×7}+1=
=6×{[50-43]×7}+1=
=6×{7×7}+1
=6×49+1
=294+1
=295
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!