Răspuns :
(1 -- i)(i --1) = --(1 -- i)(1 -- i) = --(1 -- i)² = --(1 -- 2i + i²) = --(1 -- 2i --1) = 2i.
Apoi (2i)⁴ = 2⁴·i⁴ = 16·(--1)⁴ = 16.
A fost greu ?
Green eyes.
Apoi (2i)⁴ = 2⁴·i⁴ = 16·(--1)⁴ = 16.
A fost greu ?
Green eyes.
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!