Răspuns :
(3^15+9^7):3^14=
=[3^15+(3^2)^7]:3^14=
=(3^15 +3^14):3^14=
=3^15 :3^14+3^14 :3^14=
=3^(15-14) +3^(14-14)=
=3^1 +3^0=
=3+1=
=4
=[3^15+(3^2)^7]:3^14=
=(3^15 +3^14):3^14=
=3^15 :3^14+3^14 :3^14=
=3^(15-14) +3^(14-14)=
=3^1 +3^0=
=3+1=
=4
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!