Răspuns :
(11+22+33+.......+99):(1+2+3+.....+9) =
= 11×(1+2+3+...+9) : (1+2+3+...+9) =
= 11 × 1 =
= 11
(parantezele se simplifica si ramane 1)
= 11×(1+2+3+...+9) : (1+2+3+...+9) =
= 11 × 1 =
= 11
(parantezele se simplifica si ramane 1)
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!