Răspuns :
25-(54:((24-6):2)+6·3)=
25-(54:(18:2)+18)=
25-(54:9+18)=
25-(6+18)=25-24=1
25-(54:(18:2)+18)=
25-(54:9+18)=
25-(6+18)=25-24=1
25-(54:((24-18÷3)÷2)+54÷9×3)=
=25-{54:[(24-6):2]+6x3}=
=25-[54:(18:2)+18]=
=25-(54:9+18)=
=25-(6+18)=
=25-24=
=1
=25-{54:[(24-6):2]+6x3}=
=25-[54:(18:2)+18]=
=25-(54:9+18)=
=25-(6+18)=
=25-24=
=1
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!