Răspuns :
1+2+3+...........+2004=2004(2004+1)/2=2004*2005/2
N=2005+2*2004*2005/2(se simp.2)
N=2005+2004*2005
N=2005(2004+1)
N=2005*2005
N=2005²
N=2005+2*2004*2005/2(se simp.2)
N=2005+2004*2005
N=2005(2004+1)
N=2005*2005
N=2005²
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!