Răspuns :
{2,5+[2,5+(2,5-1,3)×1,3]-2,3}:0,6=
=[2,5+(2,5+1,2×1,3)-2,3]:0,6=
=[2,5+(2,5+1,56)-2,3]:0,6=
=(2,5+4,06-2,3):0,6=
=(0,2+4,06):0,6=
=4,26:0,6=
=42,6:6=
=7,1
=[2,5+(2,5+1,2×1,3)-2,3]:0,6=
=[2,5+(2,5+1,56)-2,3]:0,6=
=(2,5+4,06-2,3):0,6=
=(0,2+4,06):0,6=
=4,26:0,6=
=42,6:6=
=7,1
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!