Răspuns :
Di produsul cartezian AxB rezultă :
a)... A={-2;0;1;2;4}
si B={1}
b)...
AxA={(-2;-2);(-2;0);(-2;1);(-2;2);(-2;4);
(0;-2);(0;0);(0;1);(0;2);(0;4);
(1;-2);(1;0);(1;1);(1;2);(1;4);
(2;-2);(2;0);(2;1);(2;2);(2;4);
(4;-2);(4;0);(4;1);(4;2);(4;4);} .
BxA={(1;-1);(1;0);(1;1);(1;2);(1;4)} .
BxB={(1;1)} .
a)... A={-2;0;1;2;4}
si B={1}
b)...
AxA={(-2;-2);(-2;0);(-2;1);(-2;2);(-2;4);
(0;-2);(0;0);(0;1);(0;2);(0;4);
(1;-2);(1;0);(1;1);(1;2);(1;4);
(2;-2);(2;0);(2;1);(2;2);(2;4);
(4;-2);(4;0);(4;1);(4;2);(4;4);} .
BxA={(1;-1);(1;0);(1;1);(1;2);(1;4)} .
BxB={(1;1)} .
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!