Răspuns :
a - b = 45
a : b = 6
a = 6b
6b - b = 45
5b = 45
b = 9
a = 45 + 9
a = 54
si
b - a = 45
b : a = 6
b = 6a
6a - a = 45
a = 45 : 5
a = 9
b = 45 + 9
b = 54
a : b = 6
a = 6b
6b - b = 45
5b = 45
b = 9
a = 45 + 9
a = 54
si
b - a = 45
b : a = 6
b = 6a
6a - a = 45
a = 45 : 5
a = 9
b = 45 + 9
b = 54
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!