Răspuns :
7+6×(x:4-18)=25
6×(x:4-18)=25-7
6×(x:4-18)=18
x:4-18=18:6
x:4-18=3
x:4=3+18
x:4=21
x=21×4
x=84
6×(x:4-18)=25-7
6×(x:4-18)=18
x:4-18=18:6
x:4-18=3
x:4=3+18
x:4=21
x=21×4
x=84
7+6*(x:4-18)=25
6*(x+4-18)=25-7
6*(x+4-8=18
x:4-18=18:6
x:4-18=3
x:4=3+18
x:4=21
x=21*4
x=84
6*(x+4-18)=25-7
6*(x+4-8=18
x:4-18=18:6
x:4-18=3
x:4=3+18
x:4=21
x=21*4
x=84
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!