Răspuns :
(42+46)-37=88-37=51
(34+32)-37=66-37=29
(15+81)-37=59
(9+60)-37=32
(17+42)-37=22
(36+36)-37=35
(28+29)-37=20
(42+33)-37=38
(34+32)-37=66-37=29
(15+81)-37=59
(9+60)-37=32
(17+42)-37=22
(36+36)-37=35
(28+29)-37=20
(42+33)-37=38
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!