Răspuns :
4x²-3y+2x+(4x+6y+5x²)-(9x²-7y-3x)=
4x²-3y+2x+4x+6y+5x²-9x²+7y+3x=
10y+9x
(-7xy)×3xy²=-21x²y³
(-3/4a³b)÷(-1/2ab)= 3/2a²
4x²-3y+2x+4x+6y+5x²-9x²+7y+3x=
10y+9x
(-7xy)×3xy²=-21x²y³
(-3/4a³b)÷(-1/2ab)= 3/2a²
Buna!
1. 4x²-3y+2x+4x+6y+5x²-9x²+7y+3x=9x²-9x²+9x+10y=9x+10y
2.(-7xy) ·3xy²=-21x²y³
3. -3/4a³b ÷ (-1/2ab)= - 3/4a³b · (-2ab)=3/2a²
Raspunsurile sunt 100% corecte, fii fara griji
1. 4x²-3y+2x+4x+6y+5x²-9x²+7y+3x=9x²-9x²+9x+10y=9x+10y
2.(-7xy) ·3xy²=-21x²y³
3. -3/4a³b ÷ (-1/2ab)= - 3/4a³b · (-2ab)=3/2a²
Raspunsurile sunt 100% corecte, fii fara griji
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!