Răspuns :
{-36-[(-8)×(+7)-(-69):(-3)+(-84):(-7)-(-48+29)]}:(-20+16)
=[-36-(-56-23+12+19)]:(-4)
=(-36+48):(-4)
=12:(-4)
=-3
=[-36-(-56-23+12+19)]:(-4)
=(-36+48):(-4)
=12:(-4)
=-3
{-36-[(-8)×(+7)-(-69):(-3)+(-84):(-7)-(-48+29)]}:(-20+16)=
{-36-[-56+69:(-3)+12-(-19)]}:(-4)=
[-36-(-56-23+12+19)]:(-4)=
[-36-(-79+31)]:(-4)=
[-36-(-48)]:(-4)=
(-36+48):(-4)=
12:(-4)= - 3
{-36-[-56+69:(-3)+12-(-19)]}:(-4)=
[-36-(-56-23+12+19)]:(-4)=
[-36-(-79+31)]:(-4)=
[-36-(-48)]:(-4)=
(-36+48):(-4)=
12:(-4)= - 3
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!