Răspuns :
2x-6-3=x-2
2x-9=x-2
2x-x=-2+9
x=7
12-4x+2x-10=-3x+11
2-2x=3x+11
-2x+3x=11-2
x=9
2x-9=x-2
2x-x=-2+9
x=7
12-4x+2x-10=-3x+11
2-2x=3x+11
-2x+3x=11-2
x=9
- 2 (x-3)-3= x-2
-2x + 6 - 3 = x - 2
-2x - x = -3 - 2
-3x = -5
x = -5/3 = - 1,(6)
4( 3 -x) + 2 (x- 5) = -3x + 11
12 - 4x + 2x -10 = - 3x + 11
2x + 3x = -2 + 11
5x = 9
x = 9 : 5
x = 1,8
-2x + 6 - 3 = x - 2
-2x - x = -3 - 2
-3x = -5
x = -5/3 = - 1,(6)
4( 3 -x) + 2 (x- 5) = -3x + 11
12 - 4x + 2x -10 = - 3x + 11
2x + 3x = -2 + 11
5x = 9
x = 9 : 5
x = 1,8
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!