Răspuns :
a = -3 + 2 = - 1
b = 21/2 : 7/4 = 21/2 x 4/7 = 6
a x b = - 1 x 6 = -6
b = 21/2 : 7/4 = 21/2 x 4/7 = 6
a x b = - 1 x 6 = -6
a = -1
b = 21/2*4/7 = 84/14
a*b = -1/1*84/14 = -84/14 simplificat cu 7 = -12/2 simplificat cu 2 = -6
b = 21/2*4/7 = 84/14
a*b = -1/1*84/14 = -84/14 simplificat cu 7 = -12/2 simplificat cu 2 = -6
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!