Răspuns :
(x-12,7)4+2,356=3,556
(x-12,7)4=3,556-2,356
(x-12,7)4=1,2
x-12,7=1,2/4
x-12,7=0,3
x=0,3+12,7
x=13
(x-12,7)4=3,556-2,356
(x-12,7)4=1,2
x-12,7=1,2/4
x-12,7=0,3
x=0,3+12,7
x=13
[(a-12,7)ₓ4]₊2,356=3,556(a-12,7=e);=(eₓ4)=3,556-2,356;4e=1,2;e=1,2:4;e=0,3
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!