Răspuns :
3,44 - 6,14 = 8,16 + 1,24x
-1,24 x = 8,16 - 3,44 + 6,14
-1,24x = 10, 86
x = 10, 86 / (-1,24)
x = -8, 75
-1,24 x = 8,16 - 3,44 + 6,14
-1,24x = 10, 86
x = 10, 86 / (-1,24)
x = -8, 75
- 2,7 = 8,16 +1,24 x
-1,24x = 8,16+2,7
-1,24x = 10,86
x = 10,86 : (-1,24 )
x = (-8,758065)
-1,24x = 8,16+2,7
-1,24x = 10,86
x = 10,86 : (-1,24 )
x = (-8,758065)
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!