Răspuns :
1=3,5x-25
-3,5x=-25-1
-3,5x=-26
x=-26:(-3,5)
x=26: [tex] \frac{35}{10}[/tex]
x=26 x [tex] \frac{10}{35} [/tex] (simplificam cu 2)
x= 26 x [tex] \frac{2}{7}[/tex]
x= [tex] \frac{52}{7} [/tex]
-3,5x=-25-1
-3,5x=-26
x=-26:(-3,5)
x=26: [tex] \frac{35}{10}[/tex]
x=26 x [tex] \frac{10}{35} [/tex] (simplificam cu 2)
x= 26 x [tex] \frac{2}{7}[/tex]
x= [tex] \frac{52}{7} [/tex]
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!