Răspuns :
Se inlocuieste x cu 2:
(x-1)+(x+4)+(x+3)-(x-0)=
(2-1)+(2+4)+(2+3)-(2-0)=
1+6+5-2= 10
Sper ca te-am ajutat!
(x-1)+(x+4)+(x+3)-(x-0)=
(2-1)+(2+4)+(2+3)-(2-0)=
1+6+5-2= 10
Sper ca te-am ajutat!
daca x=2 ,y=3,z=4 si t=0 atunci
[x-1]+[x+4]+[x+3]-[x-0]=[2-1]+[2+4]+[2+3]-[2-0]=1+6+5-2=10
[x-1]+[x+4]+[x+3]-[x-0]=[2-1]+[2+4]+[2+3]-[2-0]=1+6+5-2=10
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!