Răspuns :
rad 3 - 2* rad3/2 = rad 3 - 2rad3/2 =>
= > rad 3 /1 - 2rad3/2 = > 2rad3/2 - 2rad3/2 /:2 = > 2rad3 - 2rad3 = 0
Sper ca am fost de folos !
/ - împărțit
Aici la rad3/1 am simplificat cu 2
= > rad 3 /1 - 2rad3/2 = > 2rad3/2 - 2rad3/2 /:2 = > 2rad3 - 2rad3 = 0
Sper ca am fost de folos !
/ - împărțit
Aici la rad3/1 am simplificat cu 2
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!