Răspuns :
(6×3) + (54-3×2×8) = 18+(54-48)=18+6=24
3×(20:10×5) +(63:9-7) = 3×(2×5)+(7-7)=3×10-0=30
3×(20:10×5) +(63:9-7) = 3×(2×5)+(7-7)=3×10-0=30
(6•3)+(54-3•2•8)=
9+(54-6•8)=
9+(54-48)=
9+6=15
3×(20:10×5)+(63:9-7)
3×(2×5)+(7-7)
3×10+0
30+0=30
9+(54-6•8)=
9+(54-48)=
9+6=15
3×(20:10×5)+(63:9-7)
3×(2×5)+(7-7)
3×10+0
30+0=30
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!