Răspuns :
a+b=24
a-b=4⇒a=b+4
b+4+b=24
2b+4=24
2b=24-4
2b=20
b=20:2
b=10
a=10+4
a=14
a-b=4⇒a=b+4
b+4+b=24
2b+4=24
2b=24-4
2b=20
b=20:2
b=10
a=10+4
a=14
a+b=24
a-b=4
a=4+b
|-----|a+4
|-----|b
24-4=20
20:2=10(b)
10+4=14(a)
a-b=4
a=4+b
|-----|a+4
|-----|b
24-4=20
20:2=10(b)
10+4=14(a)
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!