Răspuns :
f-56+32-7=3+4+36
f-56+32-7=43
f-56+32=43+7
f-56+32=50
f-56=50-32
f-56=18
f=56+18
f=74
f-56+32-7=43
f-56+32=43+7
f-56+32=50
f-56=50-32
f-56=18
f=56+18
f=74
f-56+4 x 8-14:2=24:8+32:8+36
f-56+32-7=3+4+36
f-56+32-7=7+36
f-56+32-7=43
f-56+32=43+7
f-56+32=50
f-56=50-32
f-56=18
f=56+18
f=74
f-56+32-7=3+4+36
f-56+32-7=7+36
f-56+32-7=43
f-56+32=43+7
f-56+32=50
f-56=50-32
f-56=18
f=56+18
f=74
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!