Răspuns :
[1,4•5,2-1,4•0,2]•[(3,1) ²-0,061•10] =
(7,28-0,28)•(9,61-0,61) =
7x9=63
(7,28-0,28)•(9,61-0,61) =
7x9=63
[1,4x5,2-1,4x0,2]x[(3,1 la puterea 2)-0,061x10]=
[1,4x5,2-1,4x0,2]x(9,61-0,061x10)=
(7,28-0,28)x(9,61-0,61)=
7x9=63.
[1,4x5,2-1,4x0,2]x(9,61-0,061x10)=
(7,28-0,28)x(9,61-0,61)=
7x9=63.
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!