Răspuns :
[tex] \frac{9}{20}-( \frac{1}{5} + \frac{1}{4}) = [/tex]
[tex] \frac{9}{20} - (\frac{4}{20}+ \frac{5}{20} )= [/tex]
[tex] \frac{9}{20} - \frac{9}{20} =0[/tex]
[tex] \frac{9}{20} - (\frac{4}{20}+ \frac{5}{20} )= [/tex]
[tex] \frac{9}{20} - \frac{9}{20} =0[/tex]
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!