Răspuns :
1/2-(3/3-5/6)=
1/2-(3/3(amplifici cu 2)-5/6)=
1/2-(6/6-5/6)=
1/2-1/6=
1/2 (amplifici cu 3)-1/6=
3/6-1/6=2/6(simplifici cu 2)=1/3
1/2-(3/3(amplifici cu 2)-5/6)=
1/2-(6/6-5/6)=
1/2-1/6=
1/2 (amplifici cu 3)-1/6=
3/6-1/6=2/6(simplifici cu 2)=1/3
pe 1 supra 2 îl amplificăm cu 3, pe 3 supra 3 îl amplificăm cu 2, pe 5 supra 6 îl lăsăm la fel
3/6- (6/6- 5/6)=3/6- 1/6= 2/6
/ înseamnă supra
3/6- (6/6- 5/6)=3/6- 1/6= 2/6
/ înseamnă supra
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!