Răspuns :
..
360 — ( 2 • a + 64 ) = 278 ⇔ 2a + 64 = 360 — 278 ⇔ 2a + 64 = 82 ⇔ 2a = 82 — 64 ⇔ 2a = 18 ⇔ a = 18 : 2 ⇔ a = 9 ⇔ a — 9
..
360 — ( 2 • a + 64 ) = 278 ⇔ 2a + 64 = 360 — 278 ⇔ 2a + 64 = 82 ⇔ 2a = 82 — 64 ⇔ 2a = 18 ⇔ a = 18 : 2 ⇔ a = 9 ⇔ a — 9
..
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!