Răspuns :
a+b=41
a-b=23
a=23+b
inlocuim cu a=23+b
avem
a+b=41
23+b+b=41
b+b=41-23
2b=18
b=18:2
b=9
inlocuim cu b=9
avem
a+b=41
a+9=41
a=41-9
a=32
a-b=23
a=23+b
inlocuim cu a=23+b
avem
a+b=41
23+b+b=41
b+b=41-23
2b=18
b=18:2
b=9
inlocuim cu b=9
avem
a+b=41
a+9=41
a=41-9
a=32
a+b=41
a-b=23=>a=b+23
a+b=41
b+23+b=41/-23
2b=18/÷2
b=9
a=b+23
a=9+23
a=32
a×b=9×32
=288
a-b=23=>a=b+23
a+b=41
b+23+b=41/-23
2b=18/÷2
b=9
a=b+23
a=9+23
a=32
a×b=9×32
=288
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!