Răspuns :
m-n=64
m:n=5
m=5n
inlocuim cu m=5n
avem
m-n=64
5n-n=64
4n=64
n=64:4
n=16
inlocuim cu n=16
avem
m-n=64
m-16=64
m=64+16
m=80
m:n=5
m=5n
inlocuim cu m=5n
avem
m-n=64
5n-n=64
4n=64
n=64:4
n=16
inlocuim cu n=16
avem
m-n=64
m-16=64
m=64+16
m=80
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!