Răspuns :
[(a×5+6×8)-11]:9+4=12
[(a×5+6×8)-11]:9=12-4
[(a×5+6×8)-11]:9=8
[(a×5+6×8)-11]=8×9
(a×5+6×8)-11=72
(a×5+6×8)=72+11
a×5+6×8=83
a×5+48 = 83
a×5 = 83 - 48
a×5 = 35
a = 35 : 5
=> a = 7
[(a×5+6×8)-11]:9=12-4
[(a×5+6×8)-11]:9=8
[(a×5+6×8)-11]=8×9
(a×5+6×8)-11=72
(a×5+6×8)=72+11
a×5+6×8=83
a×5+48 = 83
a×5 = 83 - 48
a×5 = 35
a = 35 : 5
=> a = 7
[(a×5+6×8)-11]:9=12-4;[(a×5+6×8)-11]:9=8;[(a×5+6×8)-11=72;a×5+6×7=72+11;a×5+6×8=83;a×5+48=83;a×5=35;a=35:5;a=7
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!