Răspuns :
a - b = 12,2
(a + b)/2 = 34,2 ⇒ a + b = 34,2 × 2
a - b = 12,2
a + b = 68,4
___________ (+)
2a / = 80,6
a = 80,6/2
a = 40,3
b = 68,4 - a = 68,4 - 40,3 = 28,1
(a + b)/2 = 34,2 ⇒ a + b = 34,2 × 2
a - b = 12,2
a + b = 68,4
___________ (+)
2a / = 80,6
a = 80,6/2
a = 40,3
b = 68,4 - a = 68,4 - 40,3 = 28,1
a-b=12,2
34,2=(a+b)/2
a+b=68,4
a=12,2+b
12,2+b+b=68,4
2b=56,2
b=28,1
a=12,2+28,1=40,3
34,2=(a+b)/2
a+b=68,4
a=12,2+b
12,2+b+b=68,4
2b=56,2
b=28,1
a=12,2+28,1=40,3
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!