Răspuns :
a:b = 6 r= 21 => a = 6b + 21
a-b = 221
6b+21 - b = 221
6b-b = 221 - 21
5b = 200
b = 200 : 5
b = 40
a-40 = 221
a = 221+40
a = 261
a-b = 221
6b+21 - b = 221
6b-b = 221 - 21
5b = 200
b = 200 : 5
b = 40
a-40 = 221
a = 221+40
a = 261
a:b = 6 r= 21 => a = 6b + 21
a-b = 221
6b+21 - b = 221
6b-b = 221 - 21
5b = 200
b = 200 : 5
b = 40
a-40 = 221
a = 221+40
a = 261
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!