Răspuns :
a-b=69
a=4b
4b-b=69
3b=69
b=69:3
b=23
a=4*23
a=92
a=4b
4b-b=69
3b=69
b=69:3
b=23
a=4*23
a=92
b=4a
a-b=69
Il inlocuim pe b in a doua relatie cu 4a
a-4a=69
-3a=69|:(-3)
a=-23
Acun inlocuim in prima relatie:
b=4a
b=4×(-23)
b=92
a-b=69
Il inlocuim pe b in a doua relatie cu 4a
a-4a=69
-3a=69|:(-3)
a=-23
Acun inlocuim in prima relatie:
b=4a
b=4×(-23)
b=92
Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați la favorite!